Το βίντεο του Παγκαρπαθιακού Εορτασμού της 79ης Επετείου Επανάστασης της 5ης Οκτωβρίου 1944 και Απελευθέρωσης της Καρπάθου-Αθήνα 19 Νοεμβρίου 2023

Δείτε το βίντεο του Παγκαρπαθιακού Εορτασμού της 79ης Επετείου Επανάστασης της 5ης Οκτωβρίου 1944 και Απελευθέρωσης της Καρπάθου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα στις 19 Νοεμβρίου 2023!

Στο βίντεο περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά πλάνα από τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, την παρέλαση από τον ναό μέχρι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, την κατάθεση στεφάνων από την πολιτική ηγεσία, τα κόμματα, τις ένοπλες δυνάμεις-σώματα ασφαλείας, την περιφερειακή-τοπική αυτοδιοίκηση και τους Δωδεκανησιακούς-Καρπαθιακούς φορείς, καθώς και την κεντρική εκδήλωση στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.