Αγαπητοί μας Συμπατριώτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γενική Συνέλευση και η Διαδικασία Αρχαιρεσιών, που είχαν προγραμματιστεί να λάβουν χώρα την Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του συλλόγου μας, δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω μη προσέλευσης μελών και μη απαρτίας.

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί τους τελευταίους μήνες, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού Covid-19, αλλά και των μέτρων αποτροπής της που έχουν τεθεί από το κράτος, αποφασίσαμε η δεύτερη συνάντηση που ορίζεται από το καταστατικό σε περίπτωση μη απαρτίας της πρώτης συνάντησης, να πραγματοποιηθεί, αντί για 8 ημέρες μετά που ορίζει το καταστατικό, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 στις 11 π.μ. στην αίθουσα του συλλόγου μας.

Τούτο αποφασίστηκε μετά από ώριμη σκέψη και με σεβασμό στο σύλλογο και το καταστατικό του, αφού βάση του άρθρου 33 του καταστατικού, δίνεται στο εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο η δυνατότητα να αποφασίζει και να ρυθμίζει μόνο του για τα θέματα τα οποία δεν αναφέρονται σε αυτό, όπως εν προκειμένω στην συγκεκριμένη περίπτωση που είναι η εξάπλωση μιας πανδημίας.

Συνεπώς ακολουθώντας τις οδηγίες του κράτους, ως προς το επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων σε συγκεντρώσεις, είναι αδύνατη η πραγματοποίηση της Ετήσιας Γ.Σ. και της Διαδικασίας Αρχαιρεσιών την συγκεκριμένη στιγμή.

Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε τον διοικητικό απολογισμό των δύο τελευταίων ετών από πλευράς μας, καθώς και θα αποστείλουμε τις κινήσεις των οικονομικών της διετούς θητείας μας, στα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής για το πόρισμά της.

Με γνώμονα ότι, το συμβούλιο μας προσπαθεί πάντα για το καλό του συλλόγου παρακινούμε και καλούμε όλα τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον σύλλογο και τα οποία το επιθυμούν, να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Στη περίπτωση που κάποιος έχει οποιαδήποτε πρόταση για το πώς θα έπρεπε να γίνει η διαδικασία των εκλογών δεδομένης της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail του συλλόγου, είτε τηλεφωνικά με οποιονδήποτε από εμάς.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια και την στήριξη σας καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μας!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας Απεριτών Αττικής.