Αγαπητές/οί φίλες και φίλοι,

Στα δύσκολα είμαστε μαζί.
Δίνουμε καθημερινά τη μάχη για να στηριχθούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται, αλλά και για να αξιοποιήσουμε τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης στην κατεύθυνση μιας νέας, ισχυρής και βιώσιμης αναπτυξιακής διαδικασίας.

Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μάνος Κόνσολας

Επικοινωνήστε μαζί μου 
Προτεραιότητά μας είναι η στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων και ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας στον τουρισμό

Έχω επιλέξει να μιλάω πάντα με ειλικρίνεια όταν απευθύνομαι στους ανθρώπους του τουρισμού, αλλά και σε κάθε πολίτη. Δείτε τι ειπώθηκε στη διευρυμένη σύσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς στην Κέρκυρα.

Μάθετε περισσότερα
Νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης για την Αστυπάλαια με ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Η Αστυπάλαια μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για το πέρασμα στην πράσινη τουριστική οικονομία – Ομιλία στο Τριήμερο Οικολογικό Συνέδριο που διοργάνωσε στο νησί ο Δήμος Αστυπάλαιας.

Δείτε την πρόταση μου
Μεγάλο ενδιαφέρον και πλήθος αιτήσεων για τις Σχολές Ξεναγών του Υπουργείου Τουρισμού

Πριν από ένα χρόνο που παραλάβαμε σε λειτουργία μία μόνη σχολή Ξεναγών, κανείς δεν πίστευε ότι ένα χρόνο μετά θα λειτουργούσαν πέντε σχολές Ξεναγών. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Δείτε πόσες αιτήσεις κατατέθηκαν
Θα στηρίξουμε τους ανθρώπους του τουρισμού για να μείνουν όρθιοι αυτό το δύσκολο χειμώνα

Το 2020 δεν είναι απλά ένας εφιάλτης από τον οποίο θα ξυπνήσουμε το 2021 και όλα στον τουρισμό θα επανέλθουν όπως τα γνωρίζαμε. Και το 2021 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό.-Ομιλία στην Εκλογοαπολογιστική Γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω.

Δείτε περισσότερα

Η Ελλάδα δεν καταθέτει την τουριστική της ταυτότητα, αντίθετα θα βγει πιο δυνατή από αυτή την κρίση. Το θαύμα του τουρισμού στην Ελλάδα είναι έργο των ανθρώπων του, των επιχειρηματιών και των εργαζομένων. Ο τουρισμός είναι η δημιουργική Ελλάδα. Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα.

#στα_μμε

“Τώρα είναι η ώρα για μια μεγάλη μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση”-Συνέντευξη στο Tornos News

“Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του αναρριχητικού τουρισμού” Στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

#στιγμές

Δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη μου στο Καστελλόριζο για την υποδοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, στη Ρόδο εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση για την ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, στη Σύμη με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, στη Λέρο για την 78η επέτειο της βύθισης του αντιτορπιλικού ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ, στην Αστυπάλαια για το τριήμερο Οικολογικό Συνέδριο και στην Κω για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες