Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήσαμε την Επίσημη παρουσίαση της μουσικής συλλογής «ΜΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» στον Πειραϊκός Σύνδεσμος (official). Σε μια πραγματικά ζεστή και συγκινητική εκδήλωση η Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου “Η Δήμητρα” είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε δεκάδες συμπατριώτες που παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ένα μνημειώδες και αριστουργηματικό μουσικό έργο που αφορά στη μουσική παράδοση της Ολύμπου, το οποίο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και παρακαταθήκη για τις νέες γενιές.
Στην εκδήλωση  τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου “Μελισμένος Λόγος” Κος Νίκος Εμμ. Πρεάρης (Nick Prea) στον οποίο αφιερώθηκε η βραδιά και του επιδόθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Γιώργο Ν. Διακογεωργίου.
Τιμήθηκαν επίσης με τιμητικές πλακέτες από τα μέλη του Δ.Σ., η συντακτική ομάδα της μουσικής κασετίνας της Αδελφότητας Γιώργος Ν. Αναστασιάδης (Γιώργος Αναστασιάδης), Γιώργος Β. Γιωργάκης, Νίκος Ε. Κοντονικόλας (Nick E. Kontonicolas) και Ανδρέας Ι. Φασάκης (Andreas Fasakis) για την πολυετή, επίμονη και άοκνη προσπάθεια τους, η οποία οδήγησε στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδια της Ολύμπου από τα παιδιά της Αδελφότητας ενώ στον ρόλο των οργανοπαιχτών ήταν επίσης παιδιά που μαθαίνουν τα μουσικά όργανα της Καρπάθου κάθε Κυριακή στα μαθήματα που διοργανώνει η Αδελφότητα υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Ι. Φασάκη. Η εξέλιξή τους πραγματικά εντυπωσίασε το κοινό και κέρδισαν το δυνατό χειροκρότημα όλων.
Η εκδήλωση στην φαντασμαγορική και γιορτινά ντυμένη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου έκλεισε με το χορευτικό συγκρότημα των νέων της Αδελφότητας που χόρεψαν λεβέντικα χορούς της Καρπάθου.

Για να προμηθευθείτε τη μουσική κασετίνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Αδελφότητας:

Τηλ. & ΦΑΞ 210 4180 050

E-mail: somateio.dimitra@gmail.com