ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Υψηλάντου 143-145, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΤΗΛ. 6981156333

Email: yianfrag@otenet.gr

Ομιλία  καθηγητή κ. Ι. Γ. Καραϊτιανού στην Κάσο

Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς και η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον συμπατριώτη μας, Καρπαθιακής  καταγωγής,  καθηγητή Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών – συντονιστή Διευθυντή Χειρουργικού Τομέα Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» κ. Ιωάννη Γ. Καραϊτιανό με θέμα: « Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση των συχνότερων καρκίνων».

Η εκδήλωσηπου πραγματοποιήθηκε στη  Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάσου  «Ν.Γ. Μαυρής» άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κ. Γιάννη Φραγκούλη και στη συνέχεια η Δήμαρχος Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου Τσανάκη έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον κ. Καραϊτιανό για την παρουσία του στο νησί μας.

Η διήμερη παραμονή του ιατρού κ. Καραϊτιανού στην Κάσο ολοκληρώθηκε με εξέταση συμπατριωτών στο Ιατρείο του νησιού το πρωί της 13/8 και αργότερα το βράδυ με παρακολούθηση συναυλίας στο γραφικό λιμανάκι της Μπούκας που είχε οργανώσει ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας