Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρπαθίων συγχαίρει θερμά το Σύλλογο Απεριτών «Η Ομόνοια» για τη σημαντική πρωτοβουλία που έχει αναλάβει επί δύο συναπτά έτη για την ανακύκλωση των πλαστικών στο νησί μας. Ο Σύλλογός μας, συμμετέχοντας όπως και πέρυσι στην πρωτοβουλία αυτή, καλεί τα μέλη του να δραστηριοποιηθούν και παροτρύνει και τους λοιπούς τοπικούς συλλόγους να ευαισθητοποιηθούν και αυτοί ενημερώνοντας τα μέλη τους σχετικά.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Αγαπητοί Συμπατριώτες & Φίλοι,

Πλησιάζει ο Αύγουστος και εάν δεν είναι ήδη κάποιοι στη Κάρπαθο, σίγουρα ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας…

Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αττικής, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Μιχάλη Μικρό-Μικροπανδρεμένο, που μας θύμισε να επαναλάβουμε και εφέτος, την περυσινή του πρωτοβουλία σχετικά με την ανακύκλωση και ελπίζουμε στο εξής να μας γίνει συνήθεια.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι μεν συμβολική, αλλά σίγουρα μεταφέρει ένα σπουδαίο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ το κυριότερο είναι ότι μαθαίνουν οι νεότερες γενιές τουλάχιστον να ευαισθητοποιούνται στο θέμα της ανακύκλωσης, εάν όχι να γίνουν φανατικοί οπαδοί της.

Όμως, όπως είχε πει και ο πατέρας της Ιατρικής Ιπποκράτης «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν».

Συνεπώς, οφείλουμε όλοι να είμαστε προνοητικοί και πολύ προσεκτικοί με τα απορρίμματα που αφήνουμε, ώστε να μην χρειάζεται να οργανώνουμε πλέον πρωτοβουλίες όπως και αυτή.

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι & Καλές Διακοπές σε όλους!

Υ.Γ.: Επισυναπτόμενη θα βρείτε την ανακοίνωσή μας.