Πειραιάς, 17 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019, στις 8π.μ. στην αίθουσα της Καρπαθιακής Εστίας (Κολοκοτρώνη 80, 6ος όροφος, Πειραιάς), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών του Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων με θέματα:

1) Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2) Ταμειακός Απολογισμός

3) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

5) Αρχαιρεσίες

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα μετατεθεί στις 11π.μ. την ίδια ημέρα (Κυριακή 14 Ιουλίου) στον ίδιο χώρο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί και τακτοποιηθεί ταμειακώς μέχρι και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019. Αυτό επιβάλλεται από το άρθρο 20 του ισχύοντος καταστατικού: «Στη Γενική Τακτική Συνέλευση για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου θα παίρνουν μέρος μέλη που έχουν εγγραφεί και τακτοποιηθεί ταμειακά τουλάχιστον δέκα (10) μέρες πριν από την ημέρα σύγκλησης της 1ης προαναφερόμενης Γ.Σ.».

Σημείωση: Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 6-9μ.μ.

Σε περίπτωση καταβολής των συνδρομών μέσω τραπεζικού λογαριασμού, παρακαλείσθε να στείλετε σκαναρισμένη την απόδειξη τραπεζικής καταβολής μαζί με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email στο email του Συλλόγου (syllogoskarpathion@gmail.com) για την έγκαιρη ενημέρωση των εκλογικών καταλόγων.