Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εορτή του Αγίου Γεωργίου από το Σύλλογο των Απανταχού Καρπαθίων την Κυριακή 19 Μαΐου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Διόνυσο Αττικής, ιδιοκτησίας του Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων.

Στις 11 το πρωί έγινε πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία ενώ αμέσως μετά ακολούθησε καφές στο «Αρχονταρίκι», απέναντι από το Ναό, ευγενική προσφορά της Εκκλησιαστικής Επιτροπής.

Στη συνέχεια πολλοί συμπατριώτες μας συμμετείχαν στο προαιρετικό γεύμα που είχαμε ετοιμάσει στην ταβέρνα «Πιπινιός» όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε γευστικό φαγητό όπως πάντα, να ανταλλάξουμε ευχές και να πούμε τα νέα μας μέσα σε ένα πολύ φιλικό και πατριωτικό κλίμα!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμπατριώτες από την Κάρπαθο και τη Δωδεκάνησο καθώς και όλους τους φίλους των νησιών μας για την παρουσία σας. Με την ενεργό συμμετοχή σας και σε αυτή την εμβληματική εκδήλωση του Συλλόγου μας συμβάλλετε στη διατήρηση τόσο του εθίμου του πατροπαράδοτου εορτασμού του Αγίου Γεωργίου από τους Καρπάθιους του λεκανοπεδίου, όσο και της ζωντανής ανάμνησης των λατόμων προγόνων μας που έχτισαν με τόσους κόπους και θυσίες τη γραφική ιδιόκτητη εκκλησία του Σ.Α.Κ. στο Διόνυσο.

Και του χρόνου με υγεία!

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα της γιορτής.