Το ΔΣ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους στην τριήμερη εκδρομή που διοργανώνει με προορισμό τα πανέμορφα Ιωάννινα και το γραφικό Μέτσοβο! Το πρόγραμμά μας έχει ως εξής:

1η Μέρα-Παρασκευή 5 Απριλίου
Αναχώρηση από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά στις 2 το μεσημέρι και στάση στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα. Έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας στα Γιάννενα για τακτοποίηση και το βράδυ θα γευματίσουμε σε ταβέρνα της περιοχής. Ύστερα η νύχτα είναι ελεύθερη για όποιον/α επιθυμεί να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή των Ιωαννίνων. 

2η Μέρα- Σάββατο 6 Απριλίου 
Αναχώρηση το πρωί για το αρχοντικό Μέτσοβο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο Μουσείο Τοσίτσα και να δούμε τις ομορφιές του χωριού. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και αναχώρηση το απόγευμα για το ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο βράδυ είναι ελεύθερο για γεύμα και διασκέδαση στην πόλη.

3η Μέρα- Κυριακή 7 Απριλίου 
Αναχώρηση το πρωί για το νησάκι της Κυρα-Φροσύνης (Σημ. το μόνο νησί λίμνης που κατοικείται στην Ευρώπη) όπου θα γίνει και μια μικρή ξενάγηση. Ύστερα θα μεταβούμε στο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων στην περιοχή Μπιζάνι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μεγάλες στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε και θα επιστρέψουμε για την Αθήνα και τον Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις. 

Τιμή: 85€ το άτομο 
Περιλαμβάνει: 
·Πολυτελές πούλμαν για όλη τη διαδρομή 
·Διαμονή μόνο σε τρίκλινο δωμάτιο
·Ξενοδοχείο Άννα 4*
·Πρωινό σε μπουφέ του ξενοδοχείου 
·Φόρος διαμονής του ξενοδοχείου

ΥΓ: Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου και να καταβάλετε το ποσό των 30€ ως προκαταβολή. Έγκυρη συμμετοχή θα θεωρείται εκείνη στην οποία έχει δοθεί η αντίστοιχη προκαταβολή.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο σε μαγευτικούς προορισμούς!

Τηλέφωνα Κρατήσεων:
Ερρίκος Γιαλλουράκης 697 9881887
Μανώλης Νοταράς 697 5766167
Δημήτρης Παναγιώτου 698 8710789

 

Η δημοσίευση της εκδρομής στη σελίδα του ΟΚΝ στο FB:

https://www.facebook.com/events/791175497915823/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1552491731337385