Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς σχετικά με τις προσεχείς δωδεκανησιακές εκδηλώσεις:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Κυριακή 13/1
11.00:
Κοπή Πίτας Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων στο πλοίο ΔΙΑΓΟΡΑΣ της BLUE STAR στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά. Τιμή πρόσκλησης: 15€ κατ’ άτομο  (περιλαμβάνει πλήρες μενού και ποτά). Θα έχει πολλές εκπλήξεις και θα πλαισιώνεται όπως πάντα από μουσικές, τραγούδια και χορούς της Καρπάθου!  Παιδιά 10-16 ετών: 8€

Παρασκευή 18/1
21.00:
Κοπή Πίτας Ομίλου Καρπαθίων Νέων στο κέντρο Ορφέας στην Καλλιθέα. Συμμετοχή 15€ (πλήρες μενού με ποτά και ζωντανή μουσική)

Σάββατο 19/1
18.00:
Κοπή Πίτας Συλλ. Κασίων  (3ης Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα)

18.30: Συνεορτασμός Μικρασιατών και Λερίων στην Εστία Νέας Σμύρνης

19.00: Κοπή Πίτας Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου Αττικής  στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας (Καραγεώργη Σερβίας 18, Πειραιάς). Στην εορταστική μας βραδιά θα παρατεθεί πλούσιος μπουφές, κρασί, μπύρες και αναψυκτικά, γλυκά και βασιλόπιτα

20.30: Κοπή Πίτας Αδελφότητας  Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» στην Αμφιάλη (Αντωνίου Γιαννουρή 1). Στην εκδήλωση, θα τιμηθεί ο συμπατριώτης μας Μιχάλης Γ. Σακέλλης για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στην Αδελφότητά μας

Κυριακή 20/1
11.00:
Κοπή Πίτας Συνδ. Απαντ. Καστελλοριζίων (Κολοκοτρώνη 156 κ΄ Κανθάρου, Πειραιάς)

18.00: Κοπή Πίτας  Συλλ. Συμαίων στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά

Σάββατο 26/1
12.00:
Κοπή Πίτας Ένωσης Χαλκιτών (3ης Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα)

17.30: «Γνωριμία με τον τρόπο που χόρευαν οι Αρχαίοι Έλληνες». Οργάνωση:  Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου (Πειραϊκός Σύνδεσμος, Καραϊσκου 104, Πειραιάς).

18.00: Κοπή Πίτας Συλλόγου Οθειτών Καρπάθου «Ο Ζέφυρος» στην αίθουσα του Συλλόγου, Λ. Ηρώων Πολυτεχνείου 86, στον Πειραιά.

18.30: Πρωτοχρονιάτικη εορτή του συλλόγου Συμιακών Ελευσίνας «ΑΚΟΥΜΙΑ 2019»  στην αίθουσα του 2ου-4ου  Γυμνασίου Ελευσίνας, με παραδοσιακούς χορούς, ζωντανή μουσική  κεράσματα με ακούμια, γλυκά, μαστίχα κ.ά.

Κυριακή 27/1
10.30:
Κοπή Πίτας Συλλ. Απεριτών Καρπάθου Αττικής στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα)

11.30: Κοπή Πίτας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων σε πλοίο της ΑΝΕΚ, στον προβλήτα Αγίου Διονυσίου Πειραιά

12.00: Κοπή Πίτας Συλλ. Νισυρίων (3ης Σεπτεμβρίου 25, Αθήνα)

18.00: Κοπή Πίτας Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο Λύκειο Ελληνίδων (Δημοκρίτου 14, Αθήνα)

19.00: Εορτασμός 90 χρόνων ύπαρξης και προσφοράς Συλλ. Κασίων (3ης Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα)

Δευτέρα 28/1
18.00:
Κοπή Πίτας Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά