Όμιλος Καρπαθίων Νέων

Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό σύλλογο του οποίου στόχος είναι η συσπείρωση όλης της νεολαίας της Καρπάθου καθώς και η διατήρηση και η προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας παράδοσης και των πολυάριθμων ηθών και εθίμων του νησιού μας. Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων (Ο.Κ.Ν) ιδρύθηκε το 1953 και εδρεύει από τότε στο Πειραιά, στή ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ(Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων, Κολοκοτρώνη 80, 210-4124564). Στή παρούσα σελίδα υπάρχουν banners από διάφορες δραστηριότητες τού Ο.Κ.Ν. που αναρτήθηκαν στό διαδίκτυο.

– (A) Στό παρακάτω link:

(ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Δ.Σ. καθώς και τα οικονομικά του O.K.N. ανά πάσα στιγμή)

– (B) Eπίσης υπάρχει στό facebook σελίδα: